-5% Z KODEM: CHŁOPAK5    Sprawdź szczegóły.

info@cosdlazdrowia.pl

+48 530 044 043, +48 537 801 951

Podkategorie
Żurawina liofilizowana owoce cena, właściwości, zastosowanie
Żurawina liofilizowana owoce cena, właściwości, zastosowanie

Żurawina liofilizowana 50g - VIVIO

8,97 zł(2)

Produkt niedostępny

POZOSTAŁE GRAMATURY:

Wartości odżywcze

Żurawina liofilizowana

„Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej

(8 400 kJ/2 000 kcal)”.


*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.


Zastosowanie

Dodatek do ciast, deserów, płatków śniadaniowych, muesli, jogurtów, galaretek owocowych, herbaty oraz jako samodzielna przekąska.


Film


Opis

Żurawina liofilizowana to naturalna żurawina, nie zawierająca substancji słodzących i konserwantów. Posiada naturalny smak żurawiny i aromat świeżych owoców. 

Liofilizacja to zaawansowany proces technologiczny, który polega na całkowitym usunięciu wody z danego składnika.
W przemyśle żywieniowym liofilizacja jest nowym procesem. Jej zaletą jest możliwość zachowania wszystkich składników owoców i warzyw w postaci sproszkowanej lub w formie grysu.

Obecnie liofilizację uważa się za najlepszą formę konserwacji żywności, z zachowaniem jej właściwości.

PRODUCENTVIVIO
KRAJ POCHODZENIAKanada
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
DARMOWA DOSTAWA od 299zł
POZOSTAŁE GRAMATURY25g
NAJCHĘTNIEJ CZYTANE

Dieta OXY – na czym polega i jakie są jej najważniejsze założenia?

Na całym świecie, w tym również w Polsce, coraz więcej osób zmaga się z problemem nadwagi i otyłości. Niniejsze zaburzenia prowadzą do poważnych konsekwencji, w tym nadciśnienia, cukrzycy typu 2, miażdżycy oraz chorób nowotworowych w obrębie układu pokarmowego. Dlatego też, wiele osób poszukuje w internecie skutecznych sposobów redukcji nadmiernej tkanki tłuszczowej. Jeszcze do niedawna prawdziwym […]

czytaj więcej...

NAJCHĘTNIEJ CZYTANE

Liofilizacja żywności – czym jest i jakie posiada zalety?

Liofilizacja to stosunkowo nowa metoda utrwalania żywności. Owoce i warzywa liofilizowane coraz częściej znajdują się w ofertach sprzedaży sklepów ze zdrową żywnością. Jest to wynikiem zwiększania jakości produktów spożywczych oraz większa niż przed laty świadomość społeczna dotycząca zdrowego odżywiania. Obecnie ludzie przykładają bardzo dużą uwagę do tego, co jedzą i jaki wywiera to wpływ na […]

czytaj więcej...