Sos sojowy 150ml - KIKKOMAN
Sos sojowy 150ml - KIKKOMAN
Sos sojowy 150ml KIKKOMAN - skład
MARKA | DATA WAŻNOŚCI |
---|---|
KIKKOMAN | 2027-01-29 |
SKŁAD:
woda, soja, pszenica, sól
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Sos sojowy 150ml KIKKOMAN - Zastosowanie
Do przyprawiania dań gotowanych oraz tych na talerzu, składnik sosów i dressingów. Zdrowszy zamiennik soli czy przyprawy w płynie maggi.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu butelkę najlepiej przechowywać w lodówce - dzięki temu sos sojowy Kikkoman zachowa swoją jakość maksymalnie długo. Utlenianie, czyli proces zachodzący w wyniku kontaktu z tlenem, powoduje, że sos staje się ciemniejszy.
Sos sojowy 150ml KIKKOMAN - Opis produktu
Naturalnie warzony sos sojowy to idealna przyprawa do gotowania i podkreślania smaku dań na talerzu. Pasuje do wszystkich rodzajów potraw, nie tylko tych z kuchni azjatyckiej.
Wypróbuj naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman w połączeniu ze swoim ulubionym jedzeniem. Wyjątkowa przyprawa doda łagodnego aromatu i bogatego smaku umami każdej potrawie.
Naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman jest produkowany według tradycyjnej receptury przy użyciu tylko czterech składników: soi, pszenicy, wody i soli. Nie zawiera żadnych sztucznych dodatków, konserwantów, barwników ani ulepszaczy smaku. Jego znakami rozpoznawczymi są klarowna, czerwono-brązowa barwa oraz niepowtarzalny smak.
Małe, 150ml, poręczne opakowanie w ładnej szklanej butelce pozwala na postawienie sosu na stole gdzie każdy może doprawić danie do swojego gustu.
Ten sos sojowy otrzymał oficjalną licencję na stosowanie znaku V-Label w całej Europie przez niezależną Europejską Unię Wegetariańską (EVU) po przejściu rygorystycznego procesu testowania i selekcji.