Dzień darmowej dostawy
Migdały XXL, cena zastosowanie, migdał cały
Migdały XXL, cena zastosowanie, migdał cały
Migdały XXL, cena zastosowanie, migdał cały
Migdały XXL, cena zastosowanie, migdał cały
Migdały XXL, cena zastosowanie, migdał cały

Migdały całe 1000g - hiszpańskie - VIVIO

PRODUCENTVIVIO
KRAJ POCHODZENIAHiszpania / USA / Australia
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO
LINK DO PRZEPISUKLIKNIJ
DARMOWA DOSTAWA od 299zł
PUNKTY ZA ZAKUP
sprawdź szczegóły
3 pkt
OPAKOWANIE PAPIEROWEMigdały całe 400g ZERO WASTE - VIVIO
POZOSTAŁE GRAMATURY250g

36,77 zł

RABAT - 10%

40,99 zł

-10

Do koszyka

W magazynie

30 dni na zwrot

Opis

Migdały, czyli nasiona owoców migdałowca zwyczajnego, pochodzą z rejonów Bliskiego Wschodu.

Obecnie są uprawiane głównie w USA, Hiszpanii, Iranie i we Włoszech.

Charakteryzują się wysoką zawartością witaminy B2, witaminy E i błonnika pokarmowego. Są także źródłem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT) i pierwiastków mineralnych (w szczególności potasu).

 

Skład / Wartości odżywcze

Składniki: migdały łuskane

„Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej

(8 400 kJ/2 000 kcal)”.

 

Stosowanie

Migdały mogą być spożywane zarówno w formie zdrowej przekąski, jak i jako dodatek do wytrawnych dań i deserów.

Informacje dodatkowe

Sprzedawane produkty mogą różnic się kolorem, fakturą, wielkością i smakiem z uwagi na ich naturalne pochodzenie.

Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty zawierające: gluten, orzechy, nasiona sezamu i produkty pochodne.

Wartości odżywcze podane w tabeli mogą nieznacznie różnić się w zależności od partii. Strona jest na bieżąco aktualizowana, jednak zdarza się, że posiadamy na stanie kilka partii produktu.



Opinie o produkcie: Migdały całe 1000g - hiszpańskie

J
Joanna
Zweryfikowany recenzent
5 star rating
02/11/19
Migdały
Review by Joanna on2 Nov 2019
Słodkie, świetnej jakości.... mniam....
M
Michał
Zweryfikowany recenzent
5 star rating
23/10/19
Świeże, smaczne migdały
Review by Michał on 23 Oct 2019
Bardzo smaczne, świeże migdały dobrej jakości (całe, nie połamane).
P
Piotr
Zweryfikowany recenzent
5 star rating
24/08/19
migdały są zdrowe
Review by Piotr on 24 Aug 2019
wyśmienite
K
krystyna
Zweryfikowany recenzent
5 star rating
20/08/19
polecam
Review by krystyna on 20 Aug 2019
produkt super
M
Mira
Zweryfikowany recenzent
5 star rating
03/02/19
Migdaly moje ulubione
Review by Mira on3 Feb 2019
Mój ulubiony produkt.Kupiłam ktorys raz z kolei.Migdaly rewelacyjne ,duze,super smakuja.Zupelnie inny smak ,nie takie wysuszone jak w sklepach.NO i cena rewelacyjna.Bardzo polecam sklep.Kupilam tu juz wiele produktow.Wszystko jest swieze ,super zapakowane,przesylki bardzo szybkie.Bardzo dziekuje za swieze wartosciowe produkty i normalne nie wygurowane ceny i duzo promocji.


Klienci, którzy wybrali ten produkt zamówili również

Najchętniej czytane

Migdały – jakie wartości w sobie skrywają i dlaczego warto wprowadzić je do swojej diety?

Dlaczego warto wprowadzić je do swojej codziennej diety? I jakie zastosowanie mogą znaleźć w naszej kuchni? Te oraz inne informacje na temat migdałów znajdziesz w dalszej części tekstu. Migdały, nazywane najszlachetniejszymi z orzechów, posiadają wiele wartościowych składników odżywczych, które pozytywnie wpływają na funkcjonowanie ludzkiego organizmu. Odpowiedzialne są one między innymi za wspomożenie czynności układu sercowo-naczyniowego […]

czytaj więcej...

Migdały. Czego o nich nie wiesz? Czy warto je jeść?

Migdały to popularna przekąska i składnik ciast i deserów. Czy warto po nie sięgać? Czy są zdrowe? Kto powinien szczególnie je jeść? Sprawdź już teraz w artykule! Tego o nich nie wiesz! Migdały mają szerokie zastosowanie w kuchni i są też samodzielną przekąską. Ciekawostką jest, że są to… pestki. Drzewo, z którego pochodzą to migdałowiec […]

czytaj więcej...

Migdały w diecie – sprawdź, dlaczego warto je spożywać!

Migdały słodkie są uprawiane na potrzeby zastosowania w przemyśle spożywczym, kosmetycznym i w lecznictwie. Najlepiej spożywać je na surowo, ponieważ w trakcie obróbki chemicznej tracą swoje cenne właściwości. Wykorzystanie migdałów w kuchniach świata Migdały spożywane są na świeżo lub po przetworzeniu. W Gruzji przyrządza się z ich dodatkiem tzw. czurkchały, czyli owocowo-migdałowe kiełbaski. Ormianie z […]

czytaj więcej...