Hummus z dynią i imbirem 200 g - VIVIO

PRODUCENTVIVIO
KRAJ POCHODZENIAPolska
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO
DARMOWA DOSTAWA od 299zł

6,49 zł

30 dni na zwrot

Opis

Hummus z dodatkiem dyni i pieczonej marchwi o przyjemnym, świeżym smaku i delikatnej, puszystej konsystencji.

Skład / Wartości odżywcze

gotowana ciecierzyca 43%, dynia 14 %, pieczona marchewka 14%, woda, pasta sezamowa, sok z cytryny, świeży czosnek, sól morska, pieprz mielony, curry, pieprz, imbir


Stosowanie

Hummus z dynią i imbirem w połączeniu z pieczywem lub świeżymi warzywami świetnie się sprawdzi w roli zdrowej, sycącej przekąski.

Przechowywać w temperaturze do 20OC. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.


Opinie o produkcie: Hummus z dynią i imbirem 200 g

E
Ewa
5 star rating
04/07/19
Hummus z dynią i imbirem 200 g
To co pojawiło mi się już po pierwszym posmakowaniu: Rany, ale to dobre! :) wyraźny smak, dobrze doprawione, nic nie "przewalone". Bardzo smaczne z pieczywem, jak i na waflach ryżowych. No i zdrowo. Jeden minus - zniknął zdecydowanie za szybko.. :)


Klienci, którzy wybrali ten produkt zamówili również

Najchętniej czytane

Zupa krem z dyni – przepis idealny na jesień!

Krem z dyni to jedna z popularniejszych zup przygotowywanych w sezonie jesiennym. Swoją największą popularność zupa dyniowa zyskała pod koniec XVIII w. – wówczas spożywano ją w zakonach, szkołach i szpitalach Francji. Dynia ze względu na możliwość uprawy na prawie wszystkich kontynentach obecna jest w niemal wszystkich kuchniach świata. Przepisy na krem z dyni zagościły […]

czytaj więcej...

3 pomysły na pasty kanapkowe – znajdź coś dla siebie!

Pasty kanapkowe to idealny sposób na urozmaicenie codziennych posiłków. Kanapki dla wielu osób stanowią główne pożywienie do szkoły czy pracy, dlatego warto zastanowić się, co powinno znaleźć się w środku. Zamiast sięgać po „gotowe” wędliny, sosy czy inne produkty nafaszerowane konserwantami, można samodzielnie przygotować w łatwy sposób dodatek w formie pasty. Zdrowy i smaczny! Pasty […]

czytaj więcej...