info@cosdlazdrowia.pl
+48 530 044 043, +48 537 801 951

Wartości odżywcze
sól, kukurydza, cebula, cukier, pieprz czarny, skórka cytryny, kwasek cytrynowy, pieprz biały, kurkuma
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Zastosowanie
Pieprz cytrynowy to intensywna w smaku i aromacie mieszanka tradycyjnego pieprzu mielonego ze skórką cytryny i warzywami, które równoważą owocowy smak przyprawy.
Pieprz cytrynowy jest stosowany głównie do grillowanych, smażonych i pieczonych ryb. Doprawia się nim też smażone mięso i sosy. Pieprz cytrynowy jest dodawany do sałatek, którym nadaje kwaskowatość i wyczuwalną ostrość pieprzu, wzbogaci dania o lekką, cytrynową nutę.
Może być stosowany zamiast pieprzu czarnego i białego. Zmieszanie pieprzu cytrynowego z bułką tartą tworzy panierkę do ryb.
Opis
Pieprz cytrynowy to intensywna w smaku i aromacie mieszanka tradycyjnego pieprzu mielonego ze skórką cytryny i warzywami, które równoważą owocowy smak przyprawy.
Pieprz cytrynowy jest stosowany głównie do grillowanych, smażonych i pieczonych ryb. Doprawia się nim też smażone mięso i sosy. Pieprz cytrynowy jest dodawany do sałatek, którym nadaje kwaskowatość i wyczuwalną ostrość pieprzu, wzbogaci dania o lekką, cytrynową nutę.
Może być stosowany zamiast pieprzu czarnego i białego. Zmieszanie pieprzu cytrynowego z bułką tartą tworzy panierkę do ryb.
PRODUCENT | VIVIO |
---|---|
KRAJ POCHODZENIA | Polska |
WEGETARIAŃSKI | |
WEGAŃSKI | |
DARMOWA DOSTAWA | od 199zł |