Weekend taniej dostawy
Migdały XXL, cena zastosowanie, migdał cały
Migdały XXL, cena zastosowanie, migdał cały
Migdały XXL, cena zastosowanie, migdał cały
Migdały XXL, cena zastosowanie, migdał cały
Migdały XXL, cena zastosowanie, migdał cały

Migdały całe 1000g - hiszpańskie - VIVIO

PRODUCENTVIVIO
KRAJ POCHODZENIAHiszpania / USA / Australia
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO
LINK DO PRZEPISUKLIKNIJ
DARMOWA DOSTAWA od 299zł
PUNKTY ZA ZAKUP
sprawdź szczegóły
3 pkt
OPAKOWANIE PAPIEROWEMigdały całe 400g ZERO WASTE - VIVIO
POZOSTAŁE GRAMATURY250g

36,99 zł

RABAT - 10%

40,99 zł

-10

Do koszyka

W magazynie

30 dni na zwrot

Opis

Migdały, czyli nasiona owoców migdałowca zwyczajnego, pochodzą z rejonów Bliskiego Wschodu.

Obecnie są uprawiane głównie w USA, Hiszpanii, Iranie i we Włoszech.

Charakteryzują się wysoką zawartością witaminy B2, witaminy E i błonnika pokarmowego. Są także źródłem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT) i pierwiastków mineralnych (w szczególności potasu).

 

Skład / Wartości odżywcze

Składniki: migdały łuskane

„Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej

(8 400 kJ/2 000 kcal)”.

 

Stosowanie

Sprawdzą się jako dodatek do wytrawnych sałatek, słodkich owsianek i koktajli, idealne do spodów do ciast jak i do dekoracji.

Informacje dodatkowe

Sprzedawane produkty mogą różnic się kolorem, fakturą, wielkością i smakiem z uwagi na ich naturalne pochodzenie.

Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty zawierające: gluten, orzechy, nasiona sezamu i produkty pochodne.

Wartości odżywcze podane w tabeli mogą nieznacznie różnić się w zależności od partii. Strona jest na bieżąco aktualizowana, jednak zdarza się, że posiadamy na stanie kilka partii produktu.



Opinie o produkcie: Migdały całe 1000g - hiszpańskie

A
Aneczka
Zweryfikowany recenzent
5 star rating
29/01/20
Pyszne!
Review by Aneczka on 29 Jan 2020 review stating Pyszne!
Pyszne i w dobrej cenie
B
Barbars
Zweryfikowany recenzent
5 star rating
25/01/20
świetna jakość
Review by Barbars on 25 Jan 2020 review stating świetna jakość
Na pewno ta przekąska często będzie gościć na moim stole.świetna jakość w przystępnej cenie smaczne i zdrowe. Czego chcieć więcej.Polecam
J
Jolanta
Zweryfikowany recenzent
5 star rating
22/01/20
migdały
Review by Jolanta on 22 Jan 2020 review stating migdały
Kończę już 2 kilogramowe opakowanie,zjadam je codziennie. Najlepsze są kiedy się je namoczy w letniej wodzie na około od 1 do 2 godzin.
G
Gosia
Zweryfikowany recenzent
5 star rating
12/11/19
Migdały są super!
Review by Gosia on 12 Nov 2019 review stating Migdały są super!
Cena bdb, nie są suche jak te ze sklepów, udało mi się kupić któregoś razu nawet za ok 33zł/1 kg w promocji. Nie mój pierwszy i nie ostatni zakup tutaj :)
J
Joanna
Zweryfikowany recenzent
5 star rating
02/11/19
Migdały
Review by Joanna on2 Nov 2019 review stating Migdały
Słodkie, świetnej jakości.... mniam....


Klienci, którzy wybrali ten produkt zamówili również

Najchętniej czytane

Migdały – jakie wartości w sobie skrywają i dlaczego warto wprowadzić je do swojej diety?

Dlaczego warto wprowadzić je do swojej codziennej diety? I jakie zastosowanie mogą znaleźć w naszej kuchni? Te oraz inne informacje na temat migdałów znajdziesz w dalszej części tekstu. Migdały, nazywane najszlachetniejszymi z orzechów, posiadają wiele wartościowych składników odżywczych, które pozytywnie wpływają na funkcjonowanie ludzkiego organizmu. Odpowiedzialne są one między innymi za wspomożenie czynności układu sercowo-naczyniowego […]

czytaj więcej...

Migdały. Czego o nich nie wiesz? Czy warto je jeść?

Migdały to popularna przekąska i składnik ciast i deserów. Czy warto po nie sięgać? Czy są zdrowe? Kto powinien szczególnie je jeść? Sprawdź już teraz w artykule! Tego o nich nie wiesz! Migdały mają szerokie zastosowanie w kuchni i są też samodzielną przekąską. Ciekawostką jest, że są to… pestki. Drzewo, z którego pochodzą to migdałowiec […]

czytaj więcej...

Migdały w diecie – sprawdź, dlaczego warto je spożywać!

Migdały słodkie są uprawiane na potrzeby zastosowania w przemyśle spożywczym, kosmetycznym i w lecznictwie. Najlepiej spożywać je na surowo, ponieważ w trakcie obróbki chemicznej tracą swoje cenne właściwości. Wykorzystanie migdałów w kuchniach świata Migdały spożywane są na świeżo lub po przetworzeniu. W Gruzji przyrządza się z ich dodatkiem tzw. czurkchały, czyli owocowo-migdałowe kiełbaski. Ormianie z […]

czytaj więcej...