
KRAJ POCHODZENIA | MARKA |
---|---|
Polska | - brak - |
Zupa z ciecierzycy - Skład
Skład: Ryż pełnoziarnisty, ciecierzyca podgotowana (min. 14%), pomidor suszony w proszku, soczewica zielona, mąka ziemniaczana, marchew suszona, mąka kukurydziana, sól morska, czosnek, cebula prażona (cebula, olej słonecznikowy), papryka słodka, kmin, kolendra.
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Zupa z ciecierzycy - Zastosowanie
Danie gotowe. Przygotować zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu.
Zupa z ciecierzycy - Opis produktu
Ciecierzyca i ziarna soczewicy sprawiają, że zupa jest wyjątkowo pożywna, a mieszanka kmin rzymski i kolendra nadaje zupie orientalny, charakterystyczny aromat. Zupa najlepiej smakuje z łyżką gęstej śmietany.