Termometr do pieczenia bitumiczny
Termometr do pieczenia bitumiczny
Produkt niedostępny
Termometr do pieczenia - skład
MARKA |
---|
- brak - |
Termometr do pieczenia - Opis produktu
Świetny analogowy termometr, no szerokim zastosowaniu gastronomicznym. Nadaje się zarówno do użytku domowego, jak i w restauracjach i w przemyśle spożywczym. Z łatwością sprawdzisz temperaturę pieczonego mięsa (lub innego dania).
Termometr jest bezrtęciowy, co zapewnia bezpieczeństwo użytkowania. Wykonany ze stali nierdzewnej. Posiada bardzo praktyczne symbole optymalnej temperatury pieczenia dla określonego typu mięsa (m.in. wołowina, baranina, drób itp.). W zestawie skuwka do chowania sondy, która może służyć również do jej podtrzymywania - posiada praktyczny "klips" jak w długopisie.
Termometr posiada duża tarcze, dzięki temu jest czytelny odczyt temperatury. Pokazuje symbole oraz oznacznik na czerwono maksymalna temperaturę jaką powinna dana potrawa osiągnąć. pokazuje zakres pomiaru: 0-120 stopni Celsjusza.
SPECYFIKACJA
- zakres pomiaru: 0-120 stopni Celsjusza
- wymiary (dł/szer): 11x5,2cm
- waga: 35g
W ZESTAWIE
- termometr
- skuwka do chowania sondy