Pierzga w pastylkach z witaminą C 50 g - ALBeeNA
Pierzga w pastylkach z witaminą C 50 g - ALBeeNA
Produkt niedostępny
Pierzga w pastylkach z witaminą C 50 g - skład
KRAJ POCHODZENIA | MARKA |
---|---|
Wyprodukowano w UE | ALBeeNA |
SKŁAD jednej tabletki: pierzga-485 mg, glukoza, substancja przeciwzbrylająca - kwasy tłuszczowe, witamina C (kwas L-askrobinowy) - 15 mg/ 19% RWS (Referencyjna Wartość Spożycia)
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Pierzga w pastylkach z witaminą C 50 g - Zastosowanie
Dorośli: 1 pastylka 2-3 razy dziennie
Dzieci powyżej 3 roku życia: od 1 do 3 pastylek dziennie pomiędzy posiłkami
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Nie przekraczać porcji zalecanej do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety oraz zdrowego stylu życia. Nie pozostawiać w miejscach dostępnych małym dzieciom. Nie zaleca się spożywania pierzgi osobom uczulonym na produkty pszczele.
Pierzga w pastylkach z witaminą C 50 g - Opis produktu
Suplement diety
Pierzga pszczela to bogate źródło białka, węglowodanów oraz witamin i składników mineralnych. W swoim składzie zawiera m.in. witaminę A, B1, B2, B12, C, PP, E, D, K a także magnez, żelazo, potas, sód i wapń. Ze względu na swój niezwykle bogaty skład pierzga pszczela jest polecana m.in. we wspomaganiu leczenia zapalenia wątroby, niedokrwistości, zakażeniach bakteryjnych i wirusowych, cukrzycy a także we wspomaganiu leczenia choroby alkoholowej.