DZISIAJ DZIEŃ DARMOWEJ DOSTAWY!!!
Przypominamy, że w czasie darmowej dostawy punkty za zakupy zostają naliczone, jednak w tym dniu nie można wykorzystać kodów rabatowych.
Jeśli posiadasz punkty w programie lojalnościowym możesz je wykorzystać.  Sprawdź szczegóły.

info@cosdlazdrowia.pl

+48 530 044 043
+48 537 801 951

Kontakt

sprawdź promocje

Kapusta Kiszona KimChi 160g

%Kapusta Kiszona KimChi 160g

Kapusta Kiszona KimChi 160g

Cena regularna: 9,72 zł
8,75 zł
Najniższa cena z 30 dni: 8,75 zł

Produkt niedostępny


darmowa dostawa od 179zł
wysyłka 24h - 48h
gwarancja jakości
zwrot towaru do 90 dni
certyfikat bezpieczeństwa HACCP

Kimchi - kiszona kapusta po koreańsku - skład

KRAJ POCHODZENIAMARKA
Korea Południowa- brak -

SKŁAD: Kapusta chińska 75%, woda, cebula dymka, ostra papryka pepperoni, cukier, sól, czosnek, imbir, wzmacniacz smaku: E621

 

  

Wartości odżywcze w 100g

Wartość energetyczna: 126kJ/30kcal

Węglowodany 26g

W tym cukry 3g

Tłuszcz 1g

Białko 1g

Sól 1,4g

 


*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.

Kimchi - kiszona kapusta po koreańsku - Zastosowanie

Kimchi - kiszona kapusta pekińska w koreańskim stylu - to doskonała przekąska, przystawka, dodatek do dania głównego, składnik azjatyckich zup i smażonego ryżu. Jest pikantna i orzeźwiająca.

 

 

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu produkt należy przechowywać w lodówce, w innym opakowaniu.

Kimchi - kiszona kapusta po koreańsku - Opis produktu

Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające się z fermentowanych lub kiszonych warzyw. Zazwyczaj jest to kapusta pekińska, rzepa albo ogórek, ale można też przygotować kimchi z innych warzyw. Większość kimchi ma ostry smak, który nadaje potrawie dodana papryka chili - w wersji oryginalnej ostra, suszona i sproszkowana papryka Gochugaru.

Gotowa do spożycia bardzo popularna potrawa koreańska. Bardzo ostra i aromatyczna, a w smaku wyśmienita. Tradycyjne kimchi jest podstawą koreańskiej kuchni. Koreańczycy wierzą, że regularne jedzenie Kimchi zapewnia im długie i zdrowe życie. Zawiera dużo błonnika, naturalne probiotyki i niewiele kalorii. Jest doskonałym składnikiem każdej diety.

W Korei kimchi jest popularną przystawką i ważnym elementem każdego posiłku, ale używane jest także jako składnik w przygotowywaniu innych potraw, takich jak zupa kimchi czy smażony ryż z kimchi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Opinie klientów