Czekolada biała ze stewią 75g - Trapa
- skład
KRAJ POCHODZENIA | MARKA | DATA WAŻNOŚCI |
---|---|---|
Hiszpania | Trapa | 2026-03-23 |
substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, masło (z mleka), emulgator (lecytyna sojowa), aromat
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 2015kJ/486kcal
Tłuszcz 34g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 21g
Węglowodany 57g, w tym:
cukry 10g
alkohole wielowodorotlenowe (poliole) 46g
Białko 5,9g
Sól 0,19g
ALERGENY
mleko, soja
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
UWAGI
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry.
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
- Opis produktu
Czekolady Trapa bez dodatku cukru to doskonała alternatywa tradycyjnej czekolady dla tych, którzy cukru jeść nie mogą lub nie chcą.
Czekolady dostępne są w kilku wariantach smakowych: gorzka, biała, mleczna i mleczna z dodatkami: migdały, orzechy laskowe, lub crunchy - z prażonym ryżem.
Czekolady Trapa to doskonała przekąska lub składnik deserów i słodkich wypieków. Czekolada biała świetnie komponuje się z malinami. Może być składnikiem kremów i musów czekoladowych.
Produkt bezglutenowy. Czekolada zawiera substancje słodzące.