info@cosdlazdrowia.pl
+48 530 044 043, +48 537 801 951

BIO Kakao Wartości odżywcze
Skład: Kakao sproszkowane surowe nieodtłuszczone* 100%
* certyfikowany składnik ekologiczny
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 2805 kJ/678 kcal
Tłuszcz: 52 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 30 g
Węglowodany: 29 g
- w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: 23 g
Białko: 12 g
Sól: 0,15 g
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
BIO Kakao Zastosowanie
Idealne do przygotowania gorącego kakao na bazie mleka lub napoju roślinnego. Polecamy jako składników deserów, wypieków oraz innych przekąsek.
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BIO Kakao Opis
Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymywane z najwyższej jakości ziaren kakaowca. Ziarna kakao przed zmieleniem zostały głęboko zamrożone (mielenie kriogeniczne), co pozwoliło zachować maksymalną ilość składników odżywczych, a także naturalny smak i aromat produktu. Polecamy jako składników deserów, wypieków oraz innych przekąsek.
KRAJ POCHODZENIA | Peru |
---|---|
WEGETARIAŃSKI | |
WEGAŃSKI | |
CERTYFIKAT BIO | |
DARMOWA DOSTAWA | od 199zł |
PUNKTY ZA ZAKUP sprawdź szczegóły | 4 pkt |