info@cosdlazdrowia.pl

+48 530 044 043
+48 537 801 951

Kontakt

sprawdź promocje

Algi morskie do sushi GOLD 125g NORI SEAWEED - NORI SEAWED

Algi morskie do sushi GOLD 125g NORI SEAWEED

Algi morskie do sushi GOLD 125g NORI SEAWEED - NORI SEAWED

27,75 zł
Zaoszczędź i zdobądź: 2 pkt w klubie cosdlazdrowia.pl

Produkt niedostępny


darmowa dostawa od 179zł
wysyłka 24h - 48h
gwarancja jakości
zwrot towaru do 90 dni

Algi morskie do sushi GOLD 125g - skład

Skład: Algi morskie GOLD suszone – 100%.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100ml

Wartość energetyczna – 1 197KJ / 287kcal;

Tłuszcze – 3,2g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: <0,1g;

Węglowodany – 9g, w tym cukry: <0,5g;

Białko – 37g;

Sól – 1,3g.


*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.

Algi morskie do sushi GOLD 125g - Zastosowanie

Algi morskie GOLD to doskonała propozycja nie tylko dla wiernych miłośników sushi. Okazuje się bowiem, że niniejszy produkt znajduje szerokie zastosowanie w kuchni wegańskiej. Algi morskie do sushi są łatwe w przygotowaniu. Z ich pomocą przygotujesz:

  • Smaczne i pełne wartości odżywczych sushi;
  • Pyszną, wegańską rybę po grecku;
  • Odżywczą zupę w japońskim stylu;
  • Doskonałe roladki z dodatkiem Twojego ulubionego serka śmietankowego oraz wędzonego łososia.

 

Warunki przechowywania: Algi morskie do sushi GOLD należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego wpływu słońca. Co ważne, po pierwszym zastosowaniu, algi morskie należy przechowywać szczelnie zamknięte, tak aby chronić je przed wchłanianiem wilgoci. Zgodnie ze wskazaniami producenta, algi morskie do sushi GOLD należy spożyć w ciągu czterech najbliższych miesięcy od daty zakupu.

Algi morskie do sushi GOLD 125g - Opis produktu

Algi morskie typu GOLD to produkt wysokiej jakości, odznaczający się najwyższą z trzech klas charakteryzujących wodorosty na rynku. 50 arkuszy alg morskich wyróżnia się nie tylko większą grubością, ale przede wszystkim większą elastycznością, co sprawia, że przygotowywanie sushi staje się o wiele prostsze. Ponadto, algi morskie typu GOLD posiadają bardziej wyrazisty i morski smak. Dlatego też, z pewnością przypadną do gustu wszystkim miłośnikom azjatyckich smaków.

Opinie klientów