PRODUCENT | VIVIO |
KRAJ POCHODZENIA | Madagaskar |
WEGETARIAŃSKI | |
WEGAŃSKI | |
CERTYFIKAT BIO | |
DARMOWA DOSTAWA | od 299zł |
PUNKTY ZA ZAKUP sprawdź szczegóły | 1 pkt |
Opis
Kakao w proszku powstaje ze sproszkowanych nasion kakaowca. Ma zastosowanie w przygotowaniu wyrobów cukierniczych.
Kraj pochodzenia: Madagaskar
Skład / Wartości odżywcze
Składniki: Kakao w proszku 10-12 % alkalizowane, fruktoza, glukoza, sacharoza
Cukry występujące w produkcie są pochodzenia naturalnego.
„Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej
osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal)”.
Stosowanie
Składnik ciast, tortów, ciastek, czekolad, musów oraz napojów, podawanych na zimno i na ciepło.
Informacje dodatkowe
Sprzedawane produkty mogą różnic się kolorem, fakturą, wielkością i smakiem z uwagi na ich naturalne pochodzenie.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty zawierające: gluten, orzechy, nasiona sezamu i produkty pochodne.
Wartości odżywcze podane w tabeli mogą nieznacznie różnić się w zależności od partii. Strona jest na bieżąco aktualizowana, jednak zdarza się, że posiadamy na stanie kilka partii produktu.