Olej Migdałowy Opinie Cena Zastosowanie

Olej ze słodkich migdałów surowiec kosmetyczny 100ml

Zobacz opinie

9,90 zł

14,90 zł

Ze zniżką: 8,91 zł

(dowiedz się więcej)

-34

  • Wybierz produkt najwyższej jakości
  • Możliwość zwrotu towaru aż do 30 dni
  • Fachowa obsługa i profesjonalna pomoc

Transport: GRATIS
(przy zamówieniu powyżej 249zł)
Wysyłka do: 48 godzin
Formy dostawy:  sprawdź
Pozostałe gramatury:

Opis

Olej jest wytłaczany ze słodkich nasion migdałowca. Ma bursztynowy kolor i niezbyt mocny, ale przyjemny zapach. To jeden z najstarszych i najlepszych surowców kosmetycznych.

Olej ze słodkich migdałów, rafinowany, tłoczony na zimno.  Składniki zawarte w oleju mają wysokie zdolności nawilżania skóry – wśród nich znajdują się witaminy: A, B1, B6, B2, D i E, a także kwas oleinowy i linolowy. Produkt łatwo wchłania się w skórę.

 

Stosowanie

Wykorzystanie oleju ze słodkich migdałów w kosmetyce:

-olejek do masażu

-baza wielu kosmetyków – lotionów, balsamów

-składnik mydeł (olejek łatwo się zmydla)

Sprawdź na blogu

Blog vivio


Opinie o produkcie: Olej ze słodkich migdałów surowiec kosmetyczny 100ml


Klienci, którzy wybrali ten produkt zamówili również: