Kurczak w sosie curry z ryżem i warzywami 300g - JOYFOOD
Kurczak w sosie curry z ryżem i warzywami 300g - JOYFOOD
Produkt niedostępny
Kurczak w sosie curry z ryżem i warzywami - skład
KRAJ POCHODZENIA | MARKA |
---|---|
Polska | JOYFOOD |
podgotowany ryż 36%, podgotowane mięso z kurczaka 26% (filet z kurczaka, sól), woda, marchew 6,2%, pietruszka, seler 1,8%, naturalny koncentrat soku jabłkowego, pasternak, niemodyfikowana skrobia kukurydziana, naturalny koncentrat soku z cytryny, olej rzepakowy, sól, curry 0,4%, cebula suszona, por, pieprz biały 0,1%, odtłuszczone mleko w proszku
Zawiera: mleko, seler. Ze względu na miejsce pakowania może zawierać: gorczycę, rybę, gluten.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
wartość energetyczna: 1314kJ/312 kcal
tłuszcz: 4,5 g
w tym kwasy nasycone: 0,6 g
węglowodany: 37,8 g
w tym cukry: 2,4 g
błonnik: 3,0 g
białko: 28,2 g
sól: 1,71 g
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Kurczak w sosie curry z ryżem i warzywami - Zastosowanie
1.Kuchenka mikrofalowa:
Nakłuj lub zdejmij folię talerzyka i umieść w kuchence. Podgrzewaj (850W) przez 2 min.
2. Naczynie z wodą:
Umieść zamknięty talerzyk w naczyniu z gotującą się wodą, podgrzewaj 10 min.
3. Patelnia, garnek:
Zawartość talerzyka podgrzewaj w naczyniu przez 10 min.
Dosolić do smaku.
Przechowywać w oryginalnym opakowaniu, w chłodnym (<25°C) i suchym miejscu (RH<65%).
Opakowanie musi być szczelne i nieuszkodzone.
Kurczak w sosie curry z ryżem i warzywami - Opis produktu
- naturalne składniki
- wysoka zawartość białka
- z najwyższej jakości mięsa drobiowego, aromatycznych przypraw i ryżu
- wygodny w przygotowaniu
- gotowy do spożycia po podgrzaniu
- idealny posiłek w dietach odchudzających
- pomocny w kontrolowaniu masy ciała oraz zdrowej, zbilansowanej diecie
- bez konserwantów
- bez sztucznych barwników
- bez sztucznych aromatów
- bez wzmacniaczy smaku
- nie zawiera składników genetycznie modyfikowanych