BIO Cukier waniliowy 20g - AMYLON

PRODUCENTAMYLON
KRAJ POCHODZENIARepublika Czeska
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO
DARMOWA DOSTAWA od 299zł

3,24 zł

Do koszyka

W magazynie

30 dni na zwrot

Opis

Ekologiczny cukier z dodatkiem mielonej wanilii


Wartości odżywcze

BIO cukier trzcinowy, BIO wanilia mielona (1,5%)

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu sypkiego:

wartość energetyczna - 1692 kJ/398 kcal

tłuszcz - 0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g

węglowodany - 99 g

w tym cukry - 98 g

białko - 0 g

sól - 0 g

 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


przepisy /zastosowanie

KOKTAJL Z ORZECHAMI BRAZYLIJSKIMI

KOKTAJL Z ORZECHAMI BRAZYLIJSKIMI

Składniki:

  • 1 garść orzechów brazylijskich
  • 150 g serka homogenizowanego o smaku waniliowym
  • 1/2 szklanki mleka
  • 1 łyżeczka kawy lub 30 g czekolady
  • 2 łyżeczki cukru waniliowego lub pół łyżeczki wanilii 
 

Przygotowanie:

Kawę/czekoladę rozpuszczamy w mleku, orzechy mielimy w młynku. Orzechy po zmieleniu wraz z pozostałymi składnikami wsypujemy do blendera i mieszamy na masę o gładkiej konsystencji.


Jabłka zapiekane z migdałową nutą

Jabłka zapiekane z migdałową nutą

Składniki:

- 2 twarde jabłka
- 2 łyżeczki masła migdałowego
- 1 łyżeczka cukru waniliowego (lub wanilia mielona i cukier trzcinowy)
- 0,5 łyżeczki cynamonu
- 4 kostki czekolady mlecznej

Sposób wykonania:

Górną cześć jabłek odkrawamy i wydrążamy gniazdo nasienne. Owoce kładziemy na folii aluminiowej. Do wnętrza wkładamy masło migdałowe i czekoladę, całość posypujemy cynamonem i cukrem waniliowym. Przykrywamy górną częścią jabłka. Przyrządzone owoce zawijamy dokładnie folią i układamy na grillu. Pieczemy do 30 min.



Opinie o produkcie: BIO Cukier waniliowy 20g AMYLON

R
Rene
Zweryfikowany recenzent
5 star rating
19/05/20
Bio cukier waniliowy
Review by Rene on 19 May 2020 review stating Bio cukier waniliowy
Polecam ten produkt do wszelkiej maści wypieków, gdzie pożądana jest nuta wanilii. Naturalnej, nie syntetycznej!


Klienci, którzy wybrali ten produkt zamówili również