dzień Babci

BIO Cukier waniliowy 20g - AMYLON

PRODUCENTAMYLON
KRAJ POCHODZENIARepublika Czeska
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO
DARMOWA DOSTAWA od 299zł

3,24 zł

Do koszyka

W magazynie

30 dni na zwrot

Wartości odżywcze

BIO cukier trzcinowy, BIO wanilia mielona (1,5%)

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu sypkiego:

wartość energetyczna - 1692 kJ/398 kcal

tłuszcz - 0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g

węglowodany - 99 g

w tym cukry - 98 g

białko - 0 g

sól - 0 g

 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.


Opis

Ekologiczny cukier z dodatkiem mielonej wanilii


przepisy /zastosowanie

KOKTAJL Z ORZECHAMI BRAZYLIJSKIMI

KOKTAJL Z ORZECHAMI BRAZYLIJSKIMI

Składniki:

  • 1 garść orzechów brazylijskich
  • 150 g serka homogenizowanego o smaku waniliowym
  • 1/2 szklanki mleka
  • 1 łyżeczka kawy lub 30 g czekolady
  • 2 łyżeczki cukru waniliowego lub pół łyżeczki wanilii 
 

Przygotowanie:

Kawę/czekoladę rozpuszczamy w mleku, orzechy mielimy w młynku. Orzechy po zmieleniu wraz z pozostałymi składnikami wsypujemy do blendera i mieszamy na masę o gładkiej konsystencji.


Jabłka zapiekane z migdałową nutą

Jabłka zapiekane z migdałową nutą

Składniki:

- 2 twarde jabłka
- 2 łyżeczki masła migdałowego
- 1 łyżeczka cukru waniliowego (lub wanilia mielona i cukier trzcinowy)
- 0,5 łyżeczki cynamonu
- 4 kostki czekolady mlecznej

Sposób wykonania:

Górną cześć jabłek odkrawamy i wydrążamy gniazdo nasienne. Owoce kładziemy na folii aluminiowej. Do wnętrza wkładamy masło migdałowe i czekoladę, całość posypujemy cynamonem i cukrem waniliowym. Przykrywamy górną częścią jabłka. Przyrządzone owoce zawijamy dokładnie folią i układamy na grillu. Pieczemy do 30 min.



Opinie o produkcie: BIO Cukier waniliowy 20g AMYLON


Klienci, którzy wybrali ten produkt zamówili również