Bezglutenowe Mini Ciasto Brownie 60g - Incola
Bezglutenowe Mini Ciasto Brownie 60g - Incola
Produkt niedostępny
Bezglutenowe mini brownie 60 g - skład
KRAJ POCHODZENIA | MARKA |
---|---|
Polska | Incola |
cukier, jaja, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, woda, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), syrop glukozowy, proszek kakaowy (10%), mąka ryżowa, substancja zagęszczająca (guma guar), sól, aromat naturalny ,substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, difosforan disodowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy).
Może zawierać soję, mleko.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
wartość energetyczna: 1639kJ/390kcal
tłuszcz: 16,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
węglowodany: 53,4 g
w tym cukry: 37 g
błonnik: 2,4 g
białko: 4,8 g
sól: 0,75 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Bezglutenowe mini brownie 60 g - Zastosowanie
Ciasto do bezpośredniego spożycia. Rozpakowane ciasto można podgrzać w piekarniku nagrzanym do 170°C przez 2 minuty.
Bezglutenowe mini brownie 60 g - Opis produktu
- intensywnie czekoladowe i przyjemnie wilgotne
- bez glutenu
- bez pszenicy
- bez konserwantów