info@cosdlazdrowia.pl
+48 530 044 043, +48 537 801 951

Wartości odżywcze
Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine, żelatyna
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Zastosowanie
Kapsułki należy przyjmować 15-20 minut przed posiłkiem z 1/2 szklanki napoju o temperaturze pokojowej (najlepiej z mlekiem, poza przypadkami nietolerancji produktów mlecznych). Można otworzyć kapsułkę i rozpuścić jej zawartość w napoju.
Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Nie spożywać przy nadwrażliwości na składniki produktu. Kobiety w ciąży i karmiące powinny spożywać preparat po konsultacji z lekarzem.
Przechowywać w temp. pokojowej do 6 miesięcy, powyżej tego okresu przechowywania w temp. nie wyższej niż +10°C. Przechowywać w chłodnym miejscu niedostępnym dla dzieci.
Opis
PRODUCENT | Narine |
---|---|
KRAJ POCHODZENIA | Armenia |
DARMOWA DOSTAWA | od 199zł |
PUNKTY ZA ZAKUP sprawdź szczegóły | 3 pkt |
POZOSTAŁE GRAMATURY | 6g15g30kap |
Probiotyki – skuteczna ochrona przed intruzami w czasie wakacji!
Probiotyki niektórym kojarzą się jedynie z lekami osłonowymi, jakie należy przyjmować w czasie antybiotykoterapii. Wiedza na ich temat dla większości osób na tym się kończy. Trzeba zdać sobie jednak sprawę, że preparaty tego typu mogą okazać się zbawienne, zwłaszcza w czasie wakacji i wyjazdów zagranicznych, kiedy stykamy się z nowym środowiskiem.
czytaj więcej...Dobre i złe bakterie. Każdy z nas ma je w swoim organizmie!
W organizmie człowieka żyje ok. 2 kg bakterii. Każdy z nas posiada „inny zestaw” bakterii, a kiedy spotykamy się to przemieszczają się one i kontaktują ze sobą. Najwięcej bakterii znajduje się w układzie pokarmowym, gdzie tworzą tzw. mikroflorę. Czym są dobre i złe bakterie? Jaki wpływ na nie ma stosowanie probiotyków w diecie?
czytaj więcej...