Bezglutenowy Chleb świeży z maczkiem 350g - Incola
Bezglutenowy Chleb świeży z maczkiem 350g - Incola
Produkt niedostępny
Bezglutenowy chleb świeży z maczkiem Incola 350 g - skład
KRAJ POCHODZENIA | MARKA |
---|---|
Polska | Incola |
woda, skrobie (ziemniaczana, tapiokowa, kukurydziana), zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana), olej rzepakowy, błonnik roślinny (ziemniaczany, z babki płesznik), białko kurze (jaja), otręby ryżowe, cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), drożdże, mak (1,1%), sól, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), aromat naturalny.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Może zawierać śladowe ilości orzechów pekan i białka mleka.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
wartość energetyczna: 992kJ/236kcal
tłuszcz: 9,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
węglowodany: 31 g
w tym cukry: 3 g
błonnik: 6,1 g
białko: 3,4 g
sól: 1,3 g
Przechowywać w temperaturze 14-21°C z daleka od źródła ciepła i promieni słonecznych.
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Bezglutenowy chleb świeży z maczkiem Incola 350 g - Zastosowanie
Produkt do bezpośredniego spożycia lub podgrzania w piekarniku lub tosterze.
Bezglutenowy chleb świeży z maczkiem Incola 350 g - Opis produktu
- miękki i delikatny chleb z lekko chrupiącą skórką posypaną makiem
- świeży i niekruszący się dzięki zawartości zakwasu
- niska zawartość cukrów
- niska zawartość kwasów tłuszczowych nasyconych
- źródło błonnika pokarmowego
- bez laktozy
- bez pszenicy
- bez soi