Bezglutenowe Bułki Kajzerki 120g - Incola
Bezglutenowe Bułki Kajzerki 120g - Incola
Produkt niedostępny
Bezglutenowe bułki kajzerki 120 g Incola - skład
KRAJ POCHODZENIA | MARKA |
---|---|
Polska | Incola |
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana), mąka (ryżowa, kukurydziana), olej słonecznikowy, drożdże, skoncentrowany syrop winogronowy, białko kurze (jaja), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (psylium), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
wartość energetyczna: 1190kJ/283kcal
tłuszcz: 7,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
węglowodany: 47,9 g
w tym cukry: 1,8 g
błonnik: 2,7 g
białko: 3,8 g
sól: 2 g
Przechowywać w temperaturze 10-21°C z daleka od źródła ciepła i promieni słonecznych.
Produkt otwarty należy spożyć w ciągu 2 dni.
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Bezglutenowe bułki kajzerki 120 g Incola - Zastosowanie
Bułka do bezpośredniego spożycia lub podgrzania w piekarniku w temp. 180°C przez 3 minuty.
Bezglutenowe bułki kajzerki 120 g Incola - Opis produktu
- idealnie miękkie, bezglutenowe bułki kajzerki
- bez laktozy
- bez pszenicy
- bez soi