Panierka Panko 200g - - House of Asia

Panierka Panko 200g - - House of Asia
☆ kuchnie świata
☆ lekka i chrupiąca
☆ doskonała do mięs i warzyw
panierka Panko - skład
MARKA | DATA WAŻNOŚCI |
---|---|
House of Asia | 2026-02-04 |
Składniki: mąka PSZENNA 95 %, drożdże, sól, cukier.
Zalecenia dla alergików: produkt zawiera pszenicę.
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu
Wartość energetyczna 1363 kJ / 321 kcal
Tłuszcz 1.20 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 0.00 g
Węglowodany 63.00 g
w tym Cukry 1.00 g
Białko 13.00 g
Błonnik 0.00 g
Sól 1.20 g
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
panierka Panko - Zastosowanie
Zastosowanie:
- Idealna do panierowania mięs, ryb i warzyw
- Doskonała do kotlecików, pulpetów i pieczonych potraw
- Sprawia, że panierka jest lekka i długotrwale chrupiąca
panierka Panko - Opis produktu
Panko – japońska panierka dla idealnej chrupkości!
Panko to lekka i chrupiąca japońska panierka w formie delikatnych płatków chleba, która doskonale sprawdza się w daniach smażonych i pieczonych. Dzięki swojej strukturze nadaje potrawom wyjątkową lekkość i chrupkość, nie wchłaniając przy tym nadmiaru tłuszczu.
Informacje dodatkowe
Sprzedawane produkty mogą różnic się kolorem, fakturą, wielkością i smakiem z uwagi na ich naturalne pochodzenie.
Produkt może zawierać: gluten, orzeszki arachidowe, orzechy, nasiona sezamu i produkty pochodne. Jest to spowodowane faktem, że na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty zawierające te alergeny.
Wartości odżywcze podane w tabeli mogą nieznacznie różnić się w zależności od partii. Strona jest na bieżąco aktualizowana, jednak zdarza się, że posiadamy na stanie kilka partii produktu.