Krem Czekoladowy - kokos i kakao 280g - Cocofarm
Krem Czekoladowy - kokos i kakao 280g - Cocofarm
Produkt niedostępny
Krem czekoladowy Kokos i kakao Cocofarm - skład
KRAJ POCHODZENIA | MARKA |
---|---|
Polska | Cocofarm |
- orzechy ziemne
- miąższ kokosa BIO (18%)
- cukier kokosowy BIO (18%)
- mleko kokosowe w proszku (11%)
- błonnik pokarmowy, kakao (7%)
- mąka z orzechów ziemnych
- lecytyna słonecznikowa (bez GMO)
- sól himalajska różowa
- 36% składników z rolnictwa ekologicznego: certyfikacja PL-EKO-07
Alergeny: zawiera orzechy ziemne, orzechy; może zawierać ziarna sezamu
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 2268kJ/544kcal
- tłuszcz: 38 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
- węglowodany: 35 g
- w tym cukry: 25 g
- błonnik: 13 g
- białko: 13 g
- sól: 0,23 g
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Krem czekoladowy Kokos i kakao Cocofarm - Zastosowanie
Krem czekoladowy sprawdzi się jako produkt do smarowania pieczywa, a także jako dodatek do wypieków, naleśników, koktajli, owsianek i różnego rodzaju deserów. Zdrowa alternatywa dla popularnych kremów czekoladowych.
Krem czekoladowy Kokos i kakao Cocofarm - Opis produktu
- krem na bazie orzechów, miąższu i cukru kokosowego BIO
- z czekoladowym bogactwem kakao
- ok. 1/3 składników certyfikowanych BIO
- słodzony cukrem koksowym BIO
- wysoka zawartość błonnika pokarmowego
- wegański - w 100% roślinny i naturalny
- bez oleju palmowego
- bez mleka i przetworów mlecznych
- bez barwników, aromatów i substancji konserwujących
- bez GMO
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w temp. pokojowej, w suchym i ciemnym miejscu. Nie dopuszczać do zawilgocenia i zanieczyszczenia (np. śliną). Zmiany stanu skupienia, rozwarstwienie i wytrącanie się składników wynikają z zastosowania wyłącznie naturalnych składników i nie wpływają na jakość produktu.