Olej Z Krokosza Barwierskiego Opinie Cena Zastosowanie

Olej z krokosza barwierskiego surowiec kosmetyczny 100ml

* PRODUKT Z DATĄ PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 2018-02-28

Do koszyka

Dostępny na magazynie

Transport: GRATIS
(przy zamówieniu powyżej 299zł)
Wysyłka do: 48 godzin
Formy dostawy:  sprawdź

Opis

Olej z krokosza jest otrzymywany z nasion krokosza barwierskiego. Zawiera najwyższy poziom zdrowego kwasu oleinowego ze wszystkich roślin, a także kwas palmitynowy i arachinowy. Jest bogaty w witaminy A i E oraz niezbędne, nienasycone kwasy tłuszczowe i kwas linolowy. Olej z krokosza jest używany, jako olejek do ciała i dodatek do kosmetyków. Nadaje się dla osób ze skłonnością do wrastających włosków po depilacji. 

Stosowanie

Wykorzystanie oleju z krokosza w kosmetyce:

-olejek do masażu

-kosmetyk do depilacji

- składnik kosmetyków przeciwtrądzikowych

Sprawdź na blogu

Blog vivio


Opinie o produkcie: Olej z krokosza barwierskiego surowiec kosmetyczny 100ml


Ostatnio przeglądane produkty


Klienci, którzy wybrali ten produkt zamówili również