DARMOWA DOSTAWA

Paprykarz wegański 200 g - VIVIO

PRODUCENTVIVIO
KRAJ POCHODZENIAPolska
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO
DARMOWA DOSTAWA od 299zł

4,99 zł

RABAT - 23%

6,49 zł

-23

Do koszyka

W magazynie

30 dni na zwrot

Opis

Paprykarz wegański na bazie kaszy jaglanej z dodatkiem świeżych warzyw i przypraw o intensywnym smaku i przyjemnym, warzywnym aromacie.

Skład / Wartości odżywcze

gotowana kasza jaglana 34%, pomidory, czerwona papryka 12%, marchew, cebula, czosnek naturalny, sól morska, pieprz naturalny, przyprawy naturalne, sezam


 

Stosowanie

Wegański paprykarz może być spożywany m.in. w formie pasty do smarowania pieczywa.


Przechowywać w temperaturze do 20OC. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.


Opinie o produkcie: Paprykarz wegański 200 g

W
Wera
Zweryfikowany recenzent
5 star rating
04/11/19
Paprykarz wegański
Review by Wera on4 Nov 2019
Smaczny paprykarz, smakuje prawie tak dobrze jak domowy.
E
Elwira
Zweryfikowany recenzent
5 star rating
11/10/19
Paprykarz wegański 200 g
Review by Elwira on 11 Oct 2019
Bardzo smaczny, polecam!
P
Piotr
5 star rating
04/11/19
Paprykarz wegański
Review by Piotr on4 Nov 2019
Nie spodziewałem się, że coś bez mięsa może być tak smaczne. Na pewno sprubuję innych wegańskich słoiczków. Ten słoiczek polecam jak najbardziej.
A
Ania
5 star rating
11/10/19
super produkt
Review by Ania on 11 Oct 2019
Dla osób które nie mają czasu na gotowanie produkt idealny smaczny, zdrowy i tani.
M
Marzena
5 star rating
11/10/19
Paprykarz wegański
Review by Marzena on 11 Oct 2019
Szybko znika ze słoiczka. Już kupiłam następne opakowania.


Klienci, którzy wybrali ten produkt zamówili również

Najchętniej czytane

Pasta z soczewicy inaczej – WEGAŃSKIE PRZEPISY!

Pasty do kanapek, w tym pasta z soczewicy, to łatwy sposób na wprowadzenie do diety ciekawych i jednocześnie zdrowych produktów, a tym samym urozmaicenie codziennych posiłków. Szczególną dbałością o dostarczenie witamin i minerałów powinni wykazać się weganie. To im poleca się spożywać rośliny strączkowe z uwagi na stosunkowo wysoką zawartość białka. Dobrym źródłem tego składnika […]

czytaj więcej...