info@cosdlazdrowia.pl

+48 530 044 043
+48 537 801 951

Kontakt

sprawdź promocje

Makaron Ryżowy 5mm Farmer 400g

Makaron Ryżowy 5mm Farmer 400g

Makaron Ryżowy 5mm Farmer 400g

10,45 zł
Zaoszczędź i zdobądź: 1 pkt w klubie cosdlazdrowia.pl
  dostępne: 43 szt.

darmowa dostawa od 179zł
wysyłka 24h - 48h
gwarancja jakości
zwrot towaru do 90 dni
certyfikat bezpieczeństwa HACCP

MAKARON RYŻOWY - 400g, 5mm - FARMER - skład

KRAJ POCHODZENIAMARKADATA WAŻNOŚCI
Tajlandia- brak -2025-01-19

mąka ryżowa 90%, woda

 

WARTOŚCI ODŻYWCZA

Wartość odżywcza w 100g

Wartość energetyczna 1514kJ/356kcal

Tłuszcz 0,8g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g

Węglowodany 80g

w tym cukry < 0,5g

Białko 7,0g

Sól 0,05


*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.

MAKARON RYŻOWY - 400g, 5mm - FARMER - Zastosowanie

Makaron ryżowy jest głównym składnikiem wielu dań, szczególnie kuchni azjatyckiej. Niezbędny do przyrządzenia pad thai, zupy pho czy jako dodatek do dań typu stir-fry (warzyw, mięs smażonych krótko i w wysokiej temperaturze). Jest bardzo łatwy w przygotowaniu - makaron zalewamy wrzątkiem na 3 - 5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe! Teraz dodajemy do niego wcześniej przygotowane warzywa, mięso, używamy jako bazy do smażonego makaronu z dodatkami czy dodajemy do, nie tylko, azjatyckich zup takich jak pho czy tom yam. Spróbuj naszego makaronu ryżowego z zupą pomidorową - połączenie polskiej klasyki z dodatkiem, które zabierze Cie w orientalną podróż.

 

WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym miejscu

MAKARON RYŻOWY - 400g, 5mm - FARMER - Opis produktu

Makaron ryżowy wyprodukowany z ryżu (90%) i wody bez żadnych zbędnych dodatków. Jest łatwy w przygotowaniu, bez gotowania, pożywny i zdrowy. Makaron ryżowy jest produktem bezglutenowym, dlatego może być stosowany przez osoby z celiakią i nietolerancją glutenu.

Opinie klientów