Makaron Fusilli 250g - MK Nutrition
Makaron Fusilli 250g - MK Nutrition
Makaron KETO ? Fusilli (świderki) - skład
MARKA | DATA WAŻNOŚCI |
---|---|
MK Nutrition | 2027-07-08 |
Składniki: skrobia oporna z tapioki, białko pszenne, błonniki roślinne (owsiany, bambusowy), olej kokosowy, aromaty, sól, regulator kwasowości: kwas askorbinowy.
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Makaron KETO ? Fusilli (świderki) - KCAL
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna 1003 kJ / 240 kcal
- tłuszcz 2,6g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,3g)
- węglowodany 2,5g (w tym cukry 1,1g)
- białko 21g
- sól 1,7g
- błonnik 62g
Makaron KETO ? Fusilli (świderki) - Opis produktu
Makaron fusilli na bazie błonnika i białka pszennego. Jest on idealna alernatywą dla klasycznego makaronu pełnoziarnistego. Sprawdzi się w diecie osób keto i lowcarb. Głównym składnikiem makaronu jest skrobia oporna (błonnik), która jest uboga w węglowodany przyswajalne. Błonnik zawarty w makaronie wspiera perystaltykę jelit i pozytywnie wpływa na mikroflorę jelit. Makaron zawiera aż 95% mniej węglowodanów.
Masa netto: 250g
Kraj pochodzenia: Włochy