info@cosdlazdrowia.pl

+48 530 044 043, +48 537 801 951

Rodzaj produktu
Producent

Kiełki

Sortowanie:

HIT SPRZEDAŻY-27%witamina C 1000g , cena witaminy C, witamina C sklep internetowy, szybka dostawa,Sprawdź
MEGA OKAZJA

1000g Witamina C (kwas L-askorbinowy) - VIVIO

24,90 zł33,99 zł(98)

HIT SPRZEDAŻY-10%Erytrytol (erytrythol) 1000g , cena erytrolu, erytrol sklep internetowy, Sprawdź
MEGA OKAZJA

Erytrytol (erythrythol) 1000g - VIVIO

19,90 zł21,99 zł(55)

HIT SPRZEDAŻYOlejek Magia Świąt 10mlSprawdź
Wyniki od 1 do 6 z 6 (strona 1)

Nasiona na kiełki

Zrównoważone odżywianie i pełna warzyw kuchnia stanowi podstawę naszego zdrowia i dobrego samopoczucia. Niemniej jednak, dla wielu osób przyrządzanie zdrowych potraw wiąże się z trudem. Na szczęście, znamy prosty sposób na to, jak wprowadzić zdrową porcję warzyw do każdego z Twoich posiłków, bez obaw o krojenie, siekanie, czy gotowanie. Nasiona na kiełki to doskonałe rozwiązanie dla wszystkich osób, które pragną mieć porcję świeżych warzyw na wyciągnięcie ręki. Specjalne nasiona na kiełki brokułu, rzodkiewki lub słonecznika pozwalają nam na wyhodowanie zdrowych i pełnych smaków kiełków, które sprawią, że nawet zwykła kanapka w zaledwie kilka chwil stanie się prawdziwą bombą witamin i minerałów.

Naczynie do kiełkowania

Kiełki możemy uprawiać w naszym domu na różne sposoby. Wielu z nas w okresie wielkanocnym sadzi w końcu rzeżuchę na kawałku waty lub ligniny, aby po zaledwie kilku dniach otrzymać pachnące, zielone pędy. Uprawianie kiełków niczym nie różni się od uprawiania rzeżuchy, z tą różnicą, że jeśli chcemy mieć ich więcej, powinniśmy rozważyć ich hodowlę w specjalnym naczyniu do kiełkowania. Kiełkownica to wygodne naczynie, które składa się z kilku pięter, na których możemy uprawiać różne rodzaje kiełków. Na przykład kiełki rzeżuchy, brokułu, jarmużu, czy słonecznika. Ponadto, naczynie do kiełkowania jest łatwe w utrzymaniu czystości i niedrogie, co sprawia, że uprawianie smakowitych kiełków staje się nie tylko łatwe, ale i niezwykle przyjemne. Funkcjonalne naczynie do kiełkowania już dziś znajdziesz w naszym sklepie.

Kiełki - z czym je jeść?

Kiełki to jeden z najprostszych sposobów na to, jak wzbogacić przygotowywane przez nas potrawy o zestaw niezbędnych witamin i minerałów. A jak wykorzystać kiełki w naszej kuchni?

  • Po pierwsze: dodaj kiełki do kanapki;
  • Po drugie: wzbogać przygotowaną przez siebie sałatkę o smak pełnych zdrowia kiełków;
  • Po trzecie: posyp kiełkami przygotowaną przez siebie zapiekankę warzywną;
  • Po czwarte: dodaj kiełki do twarożku;
  • Po piąte: posyp kiełkami makaron z sosem pomidorowym;
  • Po szóste: dodaj kiełki do Twojego ulubionego koktajlu warzywnego.

Poznaj smak kiełków dostępnych w sklepie cosdlazdrowia.pl i przekonaj się, że zdrowie jest naprawdę pyszne!