Kakao w proszku 250g
Kakao w proszku 250g
Kakao w proszku 250g

Kakao w proszku 250g

Do koszyka

Dostępny na magazynie

Transport: GRATIS
(przy zamówieniu powyżej 299zł)
Wysyłka do: 48 godzin
Formy dostawy:  sprawdź

Opis

Kakao w proszku powstaje ze sproszkowanych nasion kakaowca. Ma zastosowanie w przygotowaniu wyrobów cukierniczych.

Kraj pochodzenia: Madagaskar

 

Stosowanie

Składnik ciast, tortów, ciastek, czekolad, musów oraz napojów, podawanych na zimno i na ciepło.

Składniki

Składniki: Kakao w proszku 10-12 % alkalizowane, fruktoza, glukoza, sacharoza

„Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej

osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal)”.

wpływ witamin na organizm

Informacje dodatkowe

Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty zawierające: gluten, orzechy, nasiona sezamu i produkty pochodne.


Sprawdź na blogu

Blog vivio


Opinie o produkcie: Kakao w proszku 250g