
KRAJ POCHODZENIA | MARKA |
---|---|
Polska | - brak - |
Kaszotto z dynią i jarmużem - Skład
Skład: Kasza JĘCZMIENNA pęczak (73%), dynia suszona 9,5%, pestki dyni 6,5%, cebula prażona (cebula, olej słonecznikowy), warzywa suszone (marchew, pasternak, SELER, pietruszka, lubczyk), płatki drożdżowe, jarmuż suszony (1,5%), sól morska, natka pietruszki, czosnek, gałka muszkatołowa, papryka wędzona, pieprz cayenne, pieprz czarny.
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Kaszotto z dynią i jarmużem - Zastosowanie
Danie gotowe. Przygotować zgodnie z instrukcja podana na opakowaniu.
Kaszotto z dynią i jarmużem - Opis produktu
Kaszotto z dynią i jarmużem to kolejna propozycja dla fanów jesiennych smaków. Dynia rozpływa się w ustach i nadaje potrawie kremową, jedwabistą konsystencję. Wyjątkowy, delikatny smak świetnie uzupełnia jarmuż określany jako jedno z najzdrowszych warzyw na świecie. W połączeniu z jęczmienną kaszą pęczak stanowią idealną propozycję na pyszny i zdrowy obiad.
Przygotowane na patelni w 20 minut kaszotto wystarczy na dwie pełne porcje.