Surowe kakao w proszku 250g

Surowe kakao w proszku 250g
Produkt niedostępny
Kakao w proszku - skład
KRAJ POCHODZENIA | MARKA |
---|---|
Ekwador | VIVIO |
Składniki: Sproszkowany kuch kakaowy naturalny
„Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej
osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal)”.
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Kakao w proszku - Zastosowanie
Składnik ciast, tortów, ciastek, czekolad, musów oraz napojów, podawanych na zimno i na ciepło.
Kakao w proszku - Opis produktu
Kakao w proszku powstaje ze sproszkowanych nasion kakaowca. Ma zastosowanie w przygotowaniu wyrobów cukierniczych.
Informacje dodatkowe
Sprzedawane produkty mogą różnic się kolorem, fakturą, wielkością i smakiem z uwagi na ich naturalne pochodzenie.
Produkt może zawierać: gluten, orzeszki arachidowe, orzechy, nasiona sezamu i produkty pochodne. Jest to spowodowane faktem, że na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty zawierające te alergeny.
Wartości odżywcze podane w tabeli mogą nieznacznie różnić się w zależności od partii. Strona jest na bieżąco aktualizowana, jednak zdarza się, że posiadamy na stanie kilka partii produktu.