info@cosdlazdrowia.pl
+48 530 044 043, +48 537 801 951

Wartości odżywcze
skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka z komosy ryżowej, skrobia z manioku (tapioka), woda, olej rzepakowy, sól, babka płesznik
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna: 1662 kJ / 394 kcal
Węglowodany: 73g
w tym cukry: 2,1g
Tłuszcz: 7,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9g
Białko: 5,4g
Błonnik: 4,1g
Sól: 2,03g
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Zastosowanie
Bułka tarta do panierek oraz dodatek do wszelkiego rodzaju mielonych kotletów i kotlecików.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
UWAGI
Produkt bezglutenowy.
Opis
Bezglutenowa bułka tarta idealna dla osób, które nie mogą lub nie chcą spożywać glutenu. Idealnie nadaje się do panierek, oraz jako dodatek do różnego rodzaju kotletów mielonych warzywnych i mięsnych.
Zawiera w swoim składzie także babkę płesznik - doskonałe źródło błonnika.
PRODUCENT | PURE&good |
---|---|
DARMOWA DOSTAWA | od 199zł |