info@cosdlazdrowia.pl

+48 530 044 043
+48 537 801 951

Kontakt

sprawdź promocje

Czekolada z migdałami i skórką z pomarańczy, bez cukru 100g - RED

%Czekolada z migdał/sk.pomarańczy BDC 100g RED

Czekolada z migdałami i skórką z pomarańczy, bez cukru 100g - RED

Cena regularna: 9,99 zł
9,29 zł
Najniższa cena z 30 dni: 8,99 zł
  dostępne: 55 szt.

darmowa dostawa od 179zł
wysyłka 24h - 48h
gwarancja jakości
zwrot towaru do 90 dni
certyfikat bezpieczeństwa HACCP

Czekolada z migdałami i skórką z pomarańczy, bez cukru 100g RED - skład

MARKADATA WAŻNOŚCI
RED2025-06-13

SKŁAD: miazga kakaowa; substancja słodząca: maltitol; substancja wypełniająca: polidekstroza; tłuszcz kakaowy; kawałki migdałów 2%; skórka z pomarańczy 1%; emulgatory: lecytyny (z soi), E 476; aromaty. Masa kakaowa minimum 40 %. Może zawierać mleko, orzechy makadamia, orzechy laskowe.

 

Wartości odżywcze w 100g produktu

Wartość energetyczna 378kcal/1560kJ

Tłuszcz 25g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone 14g

Węglowodany 43g

w tym cukry 1,3g

Białko 5g

Sól 0,01g


*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.

Czekolada z migdałami i skórką z pomarańczy, bez cukru 100g RED - Zastosowanie

Słodka czekoladowa przekąska, dodatek do deserów, lodów, ciast, składnik polewy czekoladowej, musu i budyniu czekoladowego.

 

WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

Czekolada z migdałami i skórką z pomarańczy, bez cukru 100g RED - Opis produktu

Pyszna propozycja dla miłośników czekolady. Doskonała słodka przekąska dla małych i dużych łasuchów, dodatek do deserów czy wypieków. RED Delight czekolada o zmniejszonej wartości energetycznej, nie zawiera dodatku cukru - teraz bez wyrzutów sumienia możesz pozwolić sobie na odrobinę słodyczy.

Czekolady Red to pyszne czekolady charakteryzujące się obniżoną zawartością tłuszczu, brakiem dodatku cukru. Źródłem słodyczy w czekoladach Red jest erytrytol i maltitol. Erytrytol jest naturalną substancją słodzącą. Jego wartość energetyczna wynosi 0. Uważany jest obecnie za najbezpieczniejszą substancję słodzącą. Ponadto czekolada jest produktem bezglutenowym, stosownym dla wegan. Zawartość kalorii jest mniejsze o 30% niż w czekoladach słodzonych cukrem.

Deserowa czekolada z dodatkiem migdałów i skórki pomarańczowej, które dodają jej wyjątkowości i wspaniałego smaku i aromatu.

Może być spożywana zarówno przez wegetarian, jak i przez wegan. Bez glutenu i oleju palmowego.

Opinie klientów