
Czekolada z migdałami i skórką z pomarańczy, bez cukru 100g RED Wartości odżywcze
SKŁAD: miazga kakaowa, substancja słodząca: erytrytol, substancja wypełniająca: polidekstroza, kawałki migdałów 2%, skórka pomarańczy 1%, tłuszcz mleczny, tłuszcz kakaowy, substancja zagęszczająca: karagen, emulgatory: lecytyna (z soi), E476, aromaty
Masa kakaowa min. 40%.
Wartości odżywcze w 100g produktu
Wartość energetyczna 305kcal/1419kJ
Tłuszcz 26g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15g
Węglowodany 34g
w tym cukry 1,7g
Białko 4g
Sól 0,02g
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Informacje dodatkowe
Sprzedawane produkty mogą różnic się kolorem, fakturą, wielkością i smakiem z uwagi na ich naturalne pochodzenie.
Produkt może zawierać: gluten, gorczycę, orzeszki arachidowe, orzechy, nasiona sezamu i produkty pochodne. Jest to spowodowane faktem, że na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty zawierające te alergeny.
Wartości odżywcze podane w tabeli mogą nieznacznie różnić się w zależności od partii. Strona jest na bieżąco aktualizowana, jednak zdarza się, że posiadamy na stanie kilka partii produktu.
Czekolada z migdałami i skórką z pomarańczy, bez cukru 100g RED Zastosowanie
Słodka czekoladowa przekąska, dodatek do deserów, lodów, ciast, składnik polewy czekoladowej, musu i budyniu czekoladowego.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Czekolada z migdałami i skórką z pomarańczy, bez cukru 100g RED Opis
Pyszna propozycja dla miłośników czekolady. Doskonała słodka przekąska dla małych i dużych łasuchów, dodatek do deserów czy wypieków. RED Delight czekolada o zmniejszonej wartości energetycznej, nie zawiera dodatku cukru - teraz bez wyrzutów sumienia możesz pozwolić sobie na odrobinę słodyczy.
Czekolady Red to pyszne czekolady charakteryzujące się obniżoną zawartością tłuszczu, brakiem dodatku cukru. Źródłem słodyczy w czekoladach Red jest erytrytol i maltitol. Erytrytol jest naturalną substancją słodzącą. Jego wartość energetyczna wynosi 0. Uważany jest obecnie za najbezpieczniejszą substancję słodzącą. Ponadto czekolada jest produktem bezglutenowym, stosownym dla wegan. Zawartość kalorii jest mniejsze o 40% niż w czekoladach słodzonych cukrem.
Deserowa czekolada z dodatkiem migdałów i skórki pomarańczowej, które dodają jej wyjątkowości i wspaniałego smaku i aromatu.
Może być spożywana zarówno przez wegetarian, jak i przez wegan. Bez glutenu i oleju palmowego.
PRODUCENT | RED |
---|---|
WEGETARIAŃSKI | |
WEGAŃSKI | |
DARMOWA DOSTAWA | od 299zł |
Informacje dodatkowe
Sprzedawane produkty mogą różnic się kolorem, fakturą, wielkością i smakiem z uwagi na ich naturalne pochodzenie.
Produkt może zawierać: gluten, gorczycę, orzeszki arachidowe, orzechy, nasiona sezamu i produkty pochodne. Jest to spowodowane faktem, że na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty zawierające te alergeny.
Wartości odżywcze podane w tabeli mogą nieznacznie różnić się w zależności od partii. Strona jest na bieżąco aktualizowana, jednak zdarza się, że posiadamy na stanie kilka partii produktu.