Ciasteczka brownie - double chocolate - 128g - Allnutrition
Ciasteczka brownie - double chocolate - 128g - Allnutrition
Produkt niedostępny
Ciasteczka brownie - double chocolate - 128g Allnutrition - skład
MARKA |
---|
Allnutrition |
SKŁAD: mąka pszenna, czekolada deserowa bez dodatku cukru 27% (substancja słodząca: maltitole, masa kakaowa, tłuszcz kakaowy, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (z soi), krem brownie bez dodatku cukru 25% (substancja słodząca: maltitole, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, olej rzepakowy, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), aromat), tłuszcze roślinne (olej kokosowy, olej rzepakowy), substancja słodząca: maltitole, kakao, aromat, sól, substancja spulchniająca: węglany sodu
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1890 kJ/ 456 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 5 g
w tym poliole: 35 g
Błonnik: 7,5 g
Białko: 6 g
Sól: 0,72 g
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
Ciasteczka brownie - double chocolate - 128g Allnutrition - Zastosowanie
Stosować w zależności od indywidualnych potrzeb. Ciastka mogą być na deser, dla gości na przyjęcie lub jako dodatek do kawy.
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera naturalnie występujące cukry. Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek składnik. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Może zawierać orzechy, nasiona sezamu, mleko i produkty pochodne.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ciasteczka brownie - double chocolate - 128g Allnutrition - Opis produktu
Niezła gratka dla miłośników czekoladowych smaków i ciasta Brownie. Mocno czekoladowy środek oblany kremem czekoladowym. Bez dodatku cukru (ciastka zawierają naturalne substancje słodzące), oraz bez oleju palmowego. Ciasteczka brownie dla fanów czekoladowych smakołyków są słodzone maltitolem. Maltitol to substancja słodząca – niemal tak samo słodka, jak zwykły cukier, ale o zdecydowanie niższej wartości kalorycznej i indeksie glikemicznym. Świetnie sprawdzą się jako słodka przekąska dla osób unikających cukru w diecie, a jednocześnie lubiących dobre słodkie przekąski. Ciasteczka dobrze smakują jako dodatek do kawy, na przekąskę lub na deser.