BIO Krem ze świeżych daktyli classic 280g - ORGANIC HOUSE
BIO Krem ze świeżych daktyli classic 280g - ORGANIC HOUSE
Produkt niedostępny
BIO Daktynella Classic 280 g - skład
KRAJ POCHODZENIA | MARKA |
---|---|
Polska | ORGANIC HOUSE |
100% certyfikowane składniki ekologiczne: świeże daktyle MEDJOOL BIO z Izraela (37%); kokos BIO (57%), gorzkie kakao BIO o obniżonej zawartości tłuszczu, nierafinowany olej kokosowy BIO z miąższu kokosa tłoczony na zimno
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
wartość energetyczna - 1111 kJ/ 267 kcal
tłuszcz całkowity - 17,34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16,12 g
węglowodany przyswajalne - 21,76 g
w tym cukry - 17,50 g
błonnik - 5,56 g
białko - 3,22 g
sól - <0,01 g
Produkt pasteryzowany.
Przechowywać w temperaturze od 4°C do 18°C w ciemnym, suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 14 dni.
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
BIO Daktynella Classic 280 g - Zastosowanie
Doskonały dodatek do:
- pieczywa
- płatków
- owsianek
- koktajli
- wypieków
BIO Daktynella Classic 280 g - Opis produktu
Naturalny słodki krem na bazie świeżych daktyli
- wyśmienity smak
- niskokaloryczny
- ręcznie produkowany
- bez dodatku cukru i słodzików
- bez konserwantów, utwardzaczy i emulgatorów
- nie zawiera soli i oleju palmowego
- wolny od pestycydów i GMO
- produkt wegański i bezglutenowy
Informacje dodatkowe
Sprzedawane produkty mogą różnic się kolorem, fakturą, wielkością i smakiem z uwagi na ich naturalne pochodzenie.
Produkt może zawierać: gluten, orzeszki arachidowe, orzechy, nasiona sezamu i produkty pochodne. Jest to spowodowane faktem, że na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty zawierające te alergeny.
Wartości odżywcze podane w tabeli mogą nieznacznie różnić się w zależności od partii. Strona jest na bieżąco aktualizowana, jednak zdarza się, że posiadamy na stanie kilka partii produktu.