
KRAJ POCHODZENIA | MARKA | DATA WAŻNOŚCI |
---|---|---|
Włochy | RIGONI DI ASIAGO | 2025-12-01 |
- Skład
cukier trzcinowy*, pasta z orzechów laskowych* 18,5%, olej słonecznikowy*, odtłuszczone mleko w proszku*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 6,5%, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt z wanilii*
*składniki pochodzenia ekologicznego
Może zawierać również inne orzechy (migdały, orzechy włoskie, pistacje).
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Wartość odżywcza | W 100g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna /energia/ | 2218 kJ/530 kcal |
Tłuszcz | 32 g |
W tym | |
Kwasy tłuszczowe nasycone (kwasy nasycone) | 5,7 g |
Węglowodany | 54 g |
W tym | |
Cukry | 51 g |
Błonnik | 3,6 g |
Białko | 8,1 g |
Sól | 0,12 g |
„Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal)”.
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
- Opis produktu
- krem do smarowania z dodatkiem orzechów laskowych i kakao
- bezglutenowy
- bez oleju palmowego