BIO Krem z orzech. laskowy i kakao 250g Nocciolata - RIGONI DI ASIAGO

BIO Krem z orzech. laskowy i kakao 250g Nocciolata - RIGONI DI ASIAGO
BIO Krem z orzech. laskowy i kakao 250g Nocciolata - RIGONI DI AS - skład
MARKA | DATA WAŻNOŚCI |
---|---|
RIGONI DI ASIAGO | 2027-09-21 |
Skład: cukier trzcinowy, pasta z orzechów laskowych, olej słonecznikowy, odtłuszczone mleko w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt z wanilii
*Składniki pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
BIO Krem z orzech. laskowy i kakao 250g Nocciolata - RIGONI DI AS - Zastosowanie
Zastosowanie:
- sprawdzi się jako dodatek do pieczywa, owsianek, omletów, ciast czy też naleśników
BIO Krem z orzech. laskowy i kakao 250g Nocciolata - RIGONI DI AS - Opis produktu
Gęsty organiczny krem z orzechów laskowych i kakao wyróżnia się kremową konsystencją, dzięki czemu idealnie nadaje się do smarowania pieczywa i jako dodatek do deserów. Krem wyróżnia intensywny smak orzechów laskowych i kakao z nutą wanilii.
Włoski krem z orzechów laskowych nie zawiera oleju palmowego, sztucznych dodatków, barwników i konserwantów. Składniki kremu pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych.