BIO Krem z orzech lask. 30% BIANCA 250g Nocciolata - RIGONI DI ASIAGO
BIO Krem z orzech lask. 30% BIANCA 250g Nocciolata - RIGONI DI ASIAGO
BIO Krem z orzech lask. 30% BIANCA 250g - Nocciolata - skład
KRAJ POCHODZENIA | MARKA | DATA WAŻNOŚCI |
---|---|---|
Włochy | RIGONI DI ASIAGO | 2027-05-21 |
Składniki: pasta z orzechów laskowych* 30%, cukier trzcinowy*, odtłuszczone mleko w proszku*, olej słonecznikowy*, inulina*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna sojowa*, ekstrakt z wanilii*
Zawiera mleko i soję, może zawierać śladowe ilości migdałów, pistacji i orzechów włoskich
*Składniki pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g:
Wartość energetyczna: 2298 kJ/ 551 kcal
Tłuszcze: 33.1 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 4.6 g
Węglowodany: 47 g w tym cukry: 41.8 g
Błonnik: 5.4 g
Białko: 13.5 g
Sód: 0,19 g
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
BIO Krem z orzech lask. 30% BIANCA 250g - Nocciolata - Opis produktu
Gęsty krem z orzechów laskowych wyróżnia się kremową konsystencją.
Wzbogacony jest o inulinę, która poza nadaniem kremowości ma działanie prebiotyczne. Krem wyróżnia intensywny smak orzechów laskowych z nutą wanilii.
Włoski krem z orzechów laskowych nie zawiera oleju palmowego, sztucznych dodatków, barwników i konserwantów. Składniki kremu pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych.
Zastosowanie:
- krem sprawdzi się jako dodatek do pieczywa, owsianek, omletów, ciast czy też naleśników