BIO Budyń waniliowy 40g AMYLON
AMYLON Ekologiczny budyń waniliowy 40 g - skład
KRAJ POCHODZENIA |
---|
Republika Czeska |
BIO skrobia kukurydziana, BIO wanilia mielona (1,5%), ekstrakt waniliowy
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu sypkiego:
wartość energetyczna - 1495 kJ/352 kcal
tłuszcz - <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - <0,1 g
węglowodany - 87 g
w tym cukry - 0,8 g
białko - 0,9 g
sól - 0,02 g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g produktu po przygotowaniu*:
wartość energetyczna - 387kJ/91 kcal
tłuszcz - 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
węglowodany - 17 g
w tym cukry - 11 g
białko - 2,9 g
sól - 0,09 g
* produkt wytworzono według przepisu (z mlekiem 1,5% i cukrem)
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
AMYLON Ekologiczny budyń waniliowy 40 g - Zastosowanie
Budyń można przygotować przy użyciu różnych typów mleka (krowiego, koziego, owczego) oraz napojów (sojowego, ryżowego).
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed słońcem.
AMYLON Ekologiczny budyń waniliowy 40 g - Opis produktu
- ekologiczny
- bezglutenowy