Bezglutenowy makaron ryżowy 5mm 200g - - House of Asia

Bezglutenowy makaron ryżowy 5mm 200g - - House of Asia
☆ kuchnie świata
☆ produkt bezglutenowy
☆ świetny do klasycznego Pad Thai
Produkt niedostępny
bezglutenowy makaron ryżowy - skład
MARKA |
---|
House of Asia |
Składniki: mąka ryżowa 89 %, skrobia z tapioki, sól.
Wartości odżywcze:
Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu
Wartość energetyczna 1481 kJ / 349 kcal
Tłuszcz 1.00 g
Kwasu tłuszczowe nasycone 0.50 g
Węglowodany 79.00 g
w tym Cukry 0.70 g
Białko 5.50 g
Błonnik 0.00 g
Sól 0.41 g
*Wartość odżywcza jest wartością literaturową i nie stanowi wyniku analiz. Zostaje sporządzona na podstawie danych pochodzących z dokumentów jakościowych użytych surowców, dlatego może się różnić w zależności od partii produktu.
bezglutenowy makaron ryżowy - Zastosowanie
Zastosowanie:
- Podstawa kuchni tajskiej – idealny do Pad Thai
- Świetny do zup i dań mięsnych
bezglutenowy makaron ryżowy - Opis produktu
Makaron ryżowy 5 mm – nowe oblicze azjatyckiej kuchni!
Makaron ryżowy to nie tylko cienkie nitki – jego grubsza wersja jest równie łatwa w przygotowaniu i doskonale chłonie aromaty sosów. To 100% naturalny produkt, składający się jedynie z mąki ryżowej, wody i soli – nic więcej! Jest niezastąpiony w kuchni tajskiej, zwłaszcza do klasycznego Pad Thai, ale świetnie sprawdzi się także w zupach, daniach mięsnych i wegetariańskich.
Informacje dodatkowe
Sprzedawane produkty mogą różnic się kolorem, fakturą, wielkością i smakiem z uwagi na ich naturalne pochodzenie.
Produkt może zawierać: gluten, orzeszki arachidowe, orzechy, nasiona sezamu i produkty pochodne. Jest to spowodowane faktem, że na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty zawierające te alergeny.
Wartości odżywcze podane w tabeli mogą nieznacznie różnić się w zależności od partii. Strona jest na bieżąco aktualizowana, jednak zdarza się, że posiadamy na stanie kilka partii produktu.